КУЌА ОД СОНИШТАТА: суперкуќа со поткровје и гаража (ДЕТАЛЕН ПЛАН)

Површина: 144 m²

Цена (според интернет податоци) околу 47 илјади евра.

Детален план за куќа која е убава како од соништата.

Loading...

Loading...