ЈАЈЦА И МЛЕКО: Вторпат го правам, чекаме да се олади – толку многу е вкусно, не можам да опишам

Ако имате јајца и млеко направете ја оваа смеса од која се пече кора, највкусното нешто што сум го пробала досега. Откако ќе се олади, кората може да се филува со солен намаз или сладок намаз и овошје, па да се ролува во ролат. Одлично е за појадок, како закуска или како десерт. Го направив … Continue reading ЈАЈЦА И МЛЕКО: Вторпат го правам, чекаме да се олади – толку многу е вкусно, не можам да опишам