Гриз колач со мерки на чаша: Посочен и повкусен од овој сигурно не сте пробале

Гриз колач со мерки на чаша: Посочен и повкусен од овој сигурно не сте пробале. Многу е вкусен и едноставен. Ако ги сакате сочните, шербетни колачо какви што ги правеа нашите баби, тогаш дефинитивно ќе ви се допадне и овој. Еве што ви е потребно: ПОТРЕБНИ СОСТОЈКИ: за бисквитот: 3 јајца, 1 чаша шеќер, 1 … Continue reading Гриз колач со мерки на чаша: Посочен и повкусен од овој сигурно не сте пробале