ГЛУПАBИТЕ ЛУЃЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ ПРЕПОЗНАЕТЕ СО ЕДНА РЕЧЕНИЦА: Можете да ги тестирате, а тие да не знаат

Зигмунд Фројд, таткото на психоанализата, остави зад себе мноштво генијални мудрости и изреки. Но, тој остави една лекција која сите треба да ја запамтиме. Легендарниот псиxијатар многу брзо ја откривал човечката глупост, а како и вие самите да ја откривате, советува во една единствена реченица: „Првиот знак за човечката глупавост е целосното отсуство на срам“, … Continue reading ГЛУПАBИТЕ ЛУЃЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ ПРЕПОЗНАЕТЕ СО ЕДНА РЕЧЕНИЦА: Можете да ги тестирате, а тие да не знаат