Едноставен, без и лесен Манчмалоу – единствена мана му е тоа што брзо исчезнува!

Едноставен, без и лесен Манчмалоу – единствена мана му е тоа што брзо исчезнува! Tајната се крие во белиот крем… Потребни состојки: 6 жолчки 12 рамни лажици шеќер 200 мл ладно млеко 100 мл масло 6 полни лажици брашно (120 г) 3 лажици какао ½ прашок за печиво За бел крем: 6 белки 12 лажици … Continue reading Едноставен, без и лесен Манчмалоу – единствена мана му е тоа што брзо исчезнува!