ДОМАШЕН КАШКАВАЛ: Го правам еднаш неделно, вистински деликатес, повкусен од овој нема да најдете во продавница

Ако сте љубител на деликатесни сирења и кашкавали како мене, направете го рецептот на Рада Врбљанац која неодамна го објави рецептот за домашен кашкавал. Го испробав и на сите дома многу ни се допадна. Оттогаш го приготвувам многу често, а сите гости што го пробале беа многу воодушевени. Во кашкавалот ставам сечкани перца од млад … Continue reading ДОМАШЕН КАШКАВАЛ: Го правам еднаш неделно, вистински деликатес, повкусен од овој нема да најдете во продавница