Овие жени сами се излекувале од миом на матка и рак на дојка

Ова се две приказни, за две храбри жени кои успеале да се изборат со тешката болест: баба Живка и Веселина Стевиќ. Прочитајте ги нивните искуства и рецепти. Она што не може официјалната медицина, може алоето според овие две жени, кои меѓусебно не се познаваат, но ги поврзува оваа чудотворна билка. Домаќинката Живка Џуриќ (66) има … Continue reading Овие жени сами се излекувале од миом на матка и рак на дојка