БЕЗ МИКСЕР: Направете совршен гриз колач со ореви, има неодолив вкус

Комбинацијата од гриз и ореви отсекогаш била омилена, зашто многумина ги потсетува на сочниот колач кој во нашиот регион е познат како раванија. Во следниот рецепт се додава и кокос, па потсетува и на познатиот „басбоуса“. Се надеваме дека ќе ви се допаднат нашите предлози. Еве што ви е потребно:   РЕЦЕПТ 1 – ПОТРЕБНИ … Continue reading БЕЗ МИКСЕР: Направете совршен гриз колач со ореви, има неодолив вкус