Дома Тагови жан митрев

Таг: жан митрев

Жан Митрев го оперираше својот татко Коце

Во Zan Mitrev Clinic се решиле многу судбини. Многу лица и семејства во најтешките моменти го нашле својот одговор на проблемите токму во нашата...

Жан Митрев отиде многу напред, денес презентираше 3Д срце, а најави...

Во Zan Mitrev Clinic денеска беше презентиран новитет кој е врвно достигнување во медицината, поточно во областа на дијагностиката а тоа е тродимензионален модел...

После сите операции сега сум како нов, благодарение на овој доктор

Долго време имав проблеми со срцето, а од ден во ден, мојот живот и нормалното функционирање ми се отежнуваше. Не можев да одам, не...