Дома Тагови флуор

Таг: флуор

Може да биде опасен – како да го отстраните флуоридот од...

Флуорирањето на водата или флуоридација на водата е постапка на додавање на флуорни соли во водоводот, во некои земји. Во поголемиот дел од Европа...