NMD располага со 592 модули, различни варијанти на седумдневна исхрана, обликувани според параметрите од вашата крвна слика, висината на гликозата и холестеролот во крвта, полот, возраста, крвниот притисок и нешто што има огромно влијание во процесот на преработка на храната во организмот, а тоа е крвната група.

Регистрирај се

Име
 
Презиме
 
Адреса
 
Поштенски број
 
Земја
 
Регион
 
Град
 
е-пошта
   
Повтори е-пошта
     
Нова лозинка *
 
Повтори нова лозинка *
   
Ги прочитав и се согласувам со условите за употреба и политиката за приватност на НМД
Сакам да добивам новости преку е-пошта

ПРЕПОРАЧУВА
Бесплатни
совети и факти
направена според
крвната група

Facebook